RING OSS - 08-437 373 84

Balkonginglasning Stockholm

RING OSS - 08-437 373 84

Altaner & Uterum

Balkonginglasningar Stockholm. En solig uteplats med en inglasad altan.

Vi utför inte bara balkonginglasning i Stockholm, utan arbetar även med inglasade altaner och uterum. Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert!

Toppmoderna inglasningssystem

Vi utför inglasningar av altaner och uterum, samt balkonginglasning i Stockholm med omnejd. Vi ebjuder två toppmoderna inglasningssystem – med eller utan ram. De installeras av våra välutbildade montörer som lägger stor vikt vid att ge dig bästa service och valuta för pengarna. För dig som vill kunna vistas på din altanen oavsett temperatur och väderlek så erbjuder vi helisolerade inglasningar med 2- eller 3-glassystem.

Fördelar med en inglasad altan eller uterum

Det finns många fördelar med att addera en inglasad altan eller uterum till din bostad. 

  • Den höjer värdet på fastigheten.
  • Ger dig mer yta att använda till umgänge med vänner och familj, året runt.
  • Du kommer närmare naturen, utan att behöva utsätta dig för vind och rusk.
  • Det blir lättare att odla växter.
  • Du kan enklare reglera temperaturen på din uteplats genom att stänga till eller öppna upp.

Lång erfarenhet av inglasade altaner, uterum och balkonginglasning i Stockholm

Vi har över 30 års erfarenhet att bygga nyckelfärdiga uterum, vinterträdgårdar, altaninglasningar, samt balkonginglasning i Stockholm. Med vår stora kunskap så kan vi anpassa våra tjänster efter just dina önskamål så att resultatet av din altan- eller balkonginglasning i Stockholm blir precis så som du vill ha den. 

Våra kunder

Vi riktar oss till privatpersoner och företag, samt bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som vill uppgradera sin bostad eller fastighet med en inglasad altan eller balkonginglasning i Stockholm med omnejd.

ROT-avdrag 

Är du privatperson och äger din bostad? Då kan du har rätt till ROT-avdrag. ROT-avdraget är en skattefinansierad subvention som möjliggör en minskning av arbetskostnaderna. Läs mer om villkoren för ROT-avdrag här.

Kontakta är du ska bygga altan eller behöver balkonginglasning i Stockholm!